Po 40-ke, pôrod(y) za sebou a vyzerajú božsky! Pozrite si najsexi maminy

Majú po štyridsiatke a za sebou jeden, dva, niekedy však dokonca aj päť pôrodov. Jedno ich však spája. Všetky vyzerajú úžasne. Slávne celebritné mamičky.

26.03.2014 00:00
debata
Bývalá modelka a herečka Nicole Murphy, ktorá... Foto: Profimedia.sk
Nicole Murphy Bývalá modelka a herečka Nicole Murphy, ktorá bola manželkou herca Eddieho Murphyho a porodila mu päť detí, sa predvádza na pláži.

Keď sa počas víkendu na dovolenke v Karibiku objavila päťnásobná mama Nicole Murphy, mnoho žien muselo zblednúť závisťou. Táto dáma oslávila 46. narodeniny, ale aj po piatich pôrodoch vyzerá vynikajúco. Nie je tajomstvo, že k pevnejšiemu poprsiu jej pomohol chirurg, ale zvyšok figúry je výsledok tvrdej driny a zdravého životného štýlu.

Bývalá modelka a herečka Nicole Murphy, ktorá...
Nemecká modelka a podnikateľka Heidi Klum na...
+21Herečka Sofia Vergara počas dovolenky v Miami.

Medzi slávne mamičky, ktoré pútajú pozornosť určite patrí aj štvornásobná mama Heidi Klum. Nemecká rodáčka má takpovediac v náplni práce vyzerať úžasne, ale po dosiahnutí štyridsiatky a štyroch pôrodoch si jej forma rozhodne zaslúži obdiv a pochvalu.

Topmodelka Stephanie Seymour dovolenkovala na... Foto: Profimedia.sk
Stephanie Seymour Topmodelka Stephanie Seymour dovolenkovala na ostrove St. Barths, predviedla opäť dokonalú figúru.

Ešte viac superlatívov si však zaslúži Klumovej kolegyňa z branžde – bývalá topmodelka Stephanie Seymour. Štvornásobná rodička oslávi v júli 46. narodeniny, ale vždy, keď sa začiatkom roka objaví na dovolenke v Karibiku, nejednému návštevníkovi pláže padne sánka. Seymour akoby mala podpísanú zmluvu s diablom na bezchybný vzhľad. A v bikinách zatieni aj 90 percent mladších žien.

To platí aj pre 47-ročnú Halle Berry, ktorá aj napriek zrelému veku neváhala priviesť na svet dieťa na jeseň minulého roka – teda po dovŕšení spomenutého veku. K dcérke Nahle pribudol Maceo, herečka však už o pár týždňov pútala pozornosť postavou bez kíl navyše a zmyselnými krivkami.

Speváčka Jennifer Lopez nakrúcala scény do... Foto: Profimedia.sk
Jennifer Lopez Speváčka Jennifer Lopez nakrúcala scény do videoklipu k pesničke Live it up.

V zozname celebritných mamičiek, ktorým sa darí udržiavať v perfektnej forme aj po prekročení štyridsiatky, určite nesmú chýbať ani dámy ako Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Sofia Vergara či Mariah Carey. A mnohé ďalšie. Viac ich nájdete v bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #bikiny #celebritné mamičky #sexi mamy po 40-ke

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...