Trapas na Českej Miss. Ex-finalistke vypadli prsia z hlbokého dekoltu

V susednom Česku to cez víkend žilo voľbou novej kráľovnej krásy. Ešte neopozerané a málo známe finalistky sa však snažili zatieniť dámy, ktoré už podobnú skúsenosť majú za sebou.

31.03.2014 12:02
debata (9)
Modelka a bývalá finalistka súťaže krásy... Foto: Profimedia.sk
Michaela Štoudková Modelka a bývalá finalistka súťaže krásy Michaela Štoudková v odvážnej kreácii.

Patrí medzi ne aj modelky a bývalá II. česká vicemiss 2005 Michaela Štoudková. Rodáčka z Chomutova vyrazila na večer voľby novej Miss v odvážnych šatách s hlbokým dekoltom. Ten síce pri pózovaní fotografom pôsobil sexy, ale zároveň rafinovane. Štoudková však musela počítať, že fotografi budú striehnuť aj na drobnú zradu šiat. A jednu vystriehli.

Dvadsaťosemročná modelka a tiež moderátorka programu Stylife! odhalila v hlbokom dekolte poprsie a objektívy to zachytili, keď sa trošku predklonila.

Inak však večer patril víťazkám a tiež vzácnemu hosťovi, talianskej herečke Sophii Lorenovej. Tá korunovala víťazku Gabrielu Frankovú z Brna, ktorá bude Česko reprezentovať na svetovej súťaži Miss Universe.

Keďže riaditeľka súťaže Michaela Maláčová vlastní licencie aj na ďalšie svetové súťaže, v sobotu zároveň korunovali aj Českú Miss World, ktorá bude krajinu reprezentovať na svetovom finále Miss World – bude to Tereza Skoumalová z Ostravy.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #dekolt #Miss #Michaela Štoudková

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...