Kraslice na prsiach, zajac v rozkroku: Nemecká naháčka znovu útočí!

Nemecká celebritka a profesionálna "naháčka" Micaela Schäfer by mohla stáť na ulici v Evinom rúchu každý deň. Určite by vymyslela spôsob, ako na to.

19.04.2014 00:00
debata
Nemecká modelka Micaela Schäfer sa takto... Foto: Profimedia.sk
Micaela Schäfer Nemecká modelka Micaela Schäfer sa takto predvádzala pri Brandeburskej bráne v Berlíne.

Pred príchodom Veľkej noci sa jej to podarilo, ako inak, v tematike sviatkov jari. Silikónová prsatica sa postavila k Brandeburskej bráne takmer celkom obnažená. Jej intímne partie chránili len plyšový zajačik v rozkroku a dve kraslice nalepené na bradavkách.

Pre brunetku pritom vôbec nejde o prvé takéto odhaľovanie sa pred zrakmi reportérov a verejnosti. Podobným spôsobom sa prezentovala počas sviatku zamilovaných (vtedy jej stačili trblietavé srdiečka) a tiež pred filmovým festivalom Berlinale, keď si intímne partie zakryla celuloidovým pásom filmu.

Bývalá modelka a dnes v prvom rade mediálny nástroj firiem, ktoré si nevedia (alebo nechcú) dovoliť kultivovanejšiu reklamu, si vraj vyzliekanie užíva. Nuž, hoci v Berlíne bolo pred pár dňami nejakých 15 stupňov, na príjemné premávanie sa po meste v Evinom rúchu to asi celkom nebolo. Ale Schäfer je odolná. Už si za tie roky zvykla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #zajačik #Micaela Schäfer #kraslice #Veľká noc

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...