Naozaj sexi mamička! Ivanka Trump je po pôrode opäť vo forme

Známa milionárska dedička Ivanka Trump predvádza svoje krivky na stránkach magazínu Shape.

19.04.2014 13:00
debata

Na titulke magazínu Shape prezentuje Ivanka Trump svoju sexi postavu. Pekná dedička porodila pred siedmimi mesiacmi svoje druhé dieťa. Zábery pre spomínaný magazín však vznikli už štyri mesiace po pôrode.

Ako prezradila dcéra Donalda Trumpa a Ivany Trumpovej, za jej skvelou postavou sa skrýva aj istá drina. V oblasti diét a fitnes nenecháva nič na náhodu, no ako priznala, keďže je už matkou, je to iné ako kedysi. „Keď som mala dvadsať, trápilo ma svedomie, keď som netrénovala. Teraz mám zlé svedomie, keď športujem. Hoci len hodinu denne, ale už ma trápi, že som ju radšej mohla stráviť s rodinou,“ povedala pre spomínaný magazín.

Ivanka Trump na titulke magazínu Shape. Foto: Shape
Ivanka Trump Ivanka Trump na titulke magazínu Shape.

A tak športuje najradšej v kruhu rodiny. Hrá golf a tenis spolu s manželom. A jogu cvičí s dcérou Arabellou. Jej program ešte zahŕňa aj pilates, spinning a tanec.

Aj v oblasti stravovania platia prísne pravidlá. Pizzu či cestoviny, ktoré predtým patrili k jej obľúbeným jedlám, si dopraje málokedy. „Stravovala som sa ako tínedžer. Teraz siahnem radšej po produktoch bohatých na bielkoviny ako kura či losos. Krok po kroku sa učím vychutnávať si aj takúto stravu.“ Strava a cvičenie jej dopomohli k tomu, že za posledných pár mesiacov zhodila štrnásť kilogramov.

Ivanka Trump v magazíne  Shape. Foto: Shape
Ivanka Trump Ivanka Trump v magazíne Shape.

Jej dcéra Arabella Rose bude mať v júli tri roky. Syn Joseph Fredrick sa narodil v októbri minulého roku. Otcom je biznisman Jared Kushner, ktorý je s milionárskou dedičkou zosobášený od roku 2009.

debata chyba
Viac na túto tému: #matka #postava #Ivanka Trumpová

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...