Veľké prsia jej nepomohli, Kate Upton aj tak podvádzal priateľ

Krásna a sexi a predsa musela Kate Upton riešiť partnerovu neveru.

20.04.2014 12:00
Kate Upton Foto:
Topmodelka Kate Upton na záberoch počas fotenia pre Sports Illustrated na Antarktíde.
debata (1)

Pri pohľade na sexi modelku Kate Upton (22) si povzdychne nejeden muž. Mať takú krásku doma, zrejme by sa od nej nikto nepohol ani na krok. Ale aj Kate Upton musela čeliť partnerovej nevere. Prezradila to pre magazín Gala.

„Myslím si, že v tejto oblasti mám oveľa viac skúseností než iné dievčatá. Mala som jedného priateľa, ktorý mi po prevalení jeho nevery telefonoval stále dookola a chcel mi neustále niečo vysvetľovať. Musela som si dokonca zmeniť číslo,“ povedala.

Americká modelka Kate Upton na stránkach... Foto: GQ.com / Terry Richardson
Kate Upton Americká modelka Kate Upton na stránkach magazínu GQ objektívom Terryho Richardsona. Miss Mokré tričko, ktorú len tak niekto netromfne.

O odpustení nevery nemôže byť podľa krásky ani reči. Ona sama to ešte neurobila. „Nie, nemôžem na tom nič zmeniť, že ma podviedol. Do vzťahu vždy idem s tým, byť čo najlepším človekom. Takže sa nemením len preto, aby ma mal partner radšej. A keď ma napriek tomu podvedie, beriem to tak, že chce byť radšej s niekým iným. Je to jeho problém. Ja sa snažím z toho dostať a pozerať sa dopredu,“ dodala modelka a najnovšie aj herečka.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Kate Upton

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...