Sexica Lopez je poriadna dračica! Záletný milenec môže ľutovať

Jennifer Lopez sa predviedla v plnej kráse na pódiu v Bronxe. Fanúšikom ukázala nielen dokonalé telo.

05.06.2014 13:12
debata

V súkromí prežíva Jennifer Lopez krušné chvíle, na pódium však svoje trápenia nenosí. Jej vystúpenie v Bronxe bolo nabité energiou a speváčka si nechala záležať nielen na speváckych, ale aj tanečných číslach. S polonahými sexi mužmi na pódiu predvádzala iskrivú šou, počas ktorej 44-ročnú krásku nosili na svojich pleciach. A predviedli aj niekoľko takmer akrobatických kúskov.

Jennifer Lopez na pódiu počas vystúpenia v New... Foto: Profimedia.sk
Jennifer Lopez Jennifer Lopez na pódiu počas vystúpenia v New Yorku - v Bronxe.

Nielen spev a tanec, ale aj niekoľko kostýmov stálo počas večera za pozornosť. A keďže išlo o úsporné modely, sexi telo predvádzala vytrénovaná hviezda fanúšikom hrdo na obdiv počas celého vystúpenia. Na pódium vybehla aj v kostýme, ktorý pripomínal jej legendárne zelené šaty značky Versace s nezabudnuteľným výstrihom, v ktorých sa objavila na odovzdávaní cien Grammy v roku 2000.

Vďaka pracovným povinnostiam, ktoré súvisia s jej novým albumom, sa zaneprázdnená Lopez nemôže zaoberať výlučne súkromnými záležitosťami. Ku kauze svojho partnera sa nevyjadruje, magazín People citoval len blízkeho priateľa, podľa ktorého so Smartom zostávajú spolu. „Momentálne zostávajú spolu. Technicky. Ale na ako dlho to bude, to zostáva záhadou,“ uviedol nemenovaný zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #vystúpenie #Bronx

+ Čím viac alkoholu vypijete, tým horšie sa budete cítiť, načo to robíte?
Máte veľa nepopulárnych názorov, avšak...

+ Spoločné stolovanie s blízkymi vytvára nezabudnuteľné chvíle.
Ak vám dnes niečo nejde, nevadí, oddýchnite si,...