Najsexi starý mládenec Hollywoodu! Má telo Adonisa a miluje vôňu ženy

Preslávil ho seriál Pravá krv, ale tiež rola striptéra v úspešnom filme Magic Mike. Fyzicky priam dokonalý Joe Manganiello je (aspoň vizuálnym) snom mnohých žien. K oltáru však žiadnu zatiaľ nedoviedol.

02.07.2014 00:00
debata
Herec Joe Manganiello na titulnej strane... Foto: Reprofoto: People
Joe Manganiello Herec Joe Manganiello na titulnej strane magazínu People.

Možno aj preto sa ocitol v zozname najsexi starých mládencov Hollywoodu, ktorý vyhlásil spoločenský magazín People. Tridsaťsedemročného Manganiella, ktorému v žilách koluje talianska krv, si vybral do čela rebríčka.

Herec aj preto zdobí titulnú stranu nového vydania, pričom na nej pózuje len v mokrej košeli a šortkách, s odhalenou hruďou a pevným bruchom. Do zoznamu najsexi „starých mládencov“, alebo ak chcete „nezadaných“ sa dostali aj herci Ryan Gosling, Zac Efron či Scott Eastwood.

Herec Joe Manganiello zo seriálu Pravá krv. Foto: SITA/AP, John Shearer
Joe Manganiello Herec Joe Manganiello zo seriálu Pravá krv.

Sám Manganiello sa so zástupcami People aj pozhováral. Hovorí o sebe, že je veľmi vášnivý, určite aj preto, že je polovičný Talian. „Som horkokrvný človek. Ak nemáte radi pikantné, nebudem nič pre vás,“ odkázal čitateľkám. Priznal tiež, že na žene má úplne najradšej vôňu. „Je celkom vtipné, že ma do seriálu obsadili ako vlkolaka, lebo vôňu v na žene v tej oblasti, kde sa krk stretáva so sánkou, fakt zbožňujem. Je to pre mňa ako raj,“ doplnil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starý mládenec #People #najsexi #Joe Manganiello #nezadaný

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...