Päťdesiat odtieňov sivej: očakávaný trailer je už vonku!

Napriek opovrhovaniu kritiky a žartom, ktoré často mieria k obsahu knihy Päťdesiat odtieňov sivej, jej filmová adaptácia patrí medzi najočakávanejšie projekty najbližších mesiacov.

24.07.2014 15:37
debata (1)
Herečka Dakota Johnson s kolegom - modelom a... Foto: Reprofoto: Entertainment Weekly
Herečka Dakota Johnson s kolegom - modelom a hercom Jamiem Dornanom. Herečka Dakota Johnson s kolegom - modelom a hercom Jamiem Dornanom.

Tvorcovia od štvrtka vnadia svojich fanúšikov, a predovšetkým fanúšičky, aj prvým oficiálnym trailerom. Vyše dvojminútový zostrih z filmu, pod ktorým je podpísaná britská režisérka Sam Taylor-Johnson, ukazuje zábery, ktoré budú mnohým povedomé.

Bestseller Päťdesiat odtieňov sivej totiž opisuje príbeh lásky medzi „šedou myškou“ Anastasiou Steele a superboháčom Christianom Greyom, ktorý ju poblázni a okrem lásky v nej prebudí aj vášeň k masochistickým praktikám a absolútnej fyzickej oddanosti.

Hlavné úlohy hrdinov knihy zverili tvorcovia herečke Dakote Johnsonovej a hercovi a modelovi Jamiemu Dornanovi. Okamžite s ich obsadením sa objavili tisíce kritických reakcií. Aj to je však len ďalší z momentov, ktorý filmu pridáva na atraktivite a určite priláka do kina množstvo divákov.

Titulnú skladbu, ktorá znie v traileri, naspievala speváčka Beyoncé. Ide pritom o jej známy hit Crazy in love, no znie v špeciálnej upravenej verzii. Film sa v kinách objaví na sviatok zamilovaných – 14. februára 2015.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #film #Dakota Johnson #Päťdesiat odtieňov sivej #trailer #Jamie Dornan #očakávanie

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...