Takú sexi reklamu ste ešte nevideli, postarala sa o ňu Penelope Cruz

Poriadne odvážny sen plný odhalených krások uprostred púšte. Stojí to za pohľad!

05.08.2014 12:00
Agent Provocateur Foto:
Záber z reklamy na spodnú bielizeň značky Agent Provocateur.
debata (2)

Aké sú predstavy muža strateného uprostred púšte bez vody? Práve to je námet poriadne šteklivej reklamnej kampane známej značky spodnej bielizne Agent Provocateur, pod ktorú sa podpísala aj krásna herečka Penelope Cruz.

Už v poradí tretia spolupráca medzi sestrami Penelope a Monicou Cruz so spomínanou značkou sa, zdá sa, vydarila. Slávna herečka sa nielenže postavila v reklame pred kamery, ale aj sa posadila na režisérsku stoličku.

Záber z reklamy na spodnú bielizeň značky Agent... Foto: Agent Provocateur
Záber z reklamy na spodnú bielizeň značky Agent Provocateur Záber z reklamy na spodnú bielizeň značky Agent Provocateur.

O čo v reklame vlastne ide? Muž, na smrť vyčerpaný uprostred púšte, má halucinácie z nedostatku vody. No pred očami nevidí vytúženú oázu. Zjaví sa mu červený cadillac, ktorý riadi sexi Penelope Cruz. A je plný neuveriteľne zvodných tanečníc, ktoré z neho povyskakujú, vyzlečú sa do dráždivej spodnej bielizne a predvedú mu sexi tanec. Vyčerpanému mužovi sa podarí doplaziť až k nim a všetky dievčatá ho obkolesia. V zápätí sa však opäť „vyparia“ a on ostáva sám a bez vody uprostred púšte.

Záber z reklamy na spodnú bielizeň značky Agent... Foto: Agent Provocateur
article-2715696-203E551300000578-413 638x367 Záber z reklamy na spodnú bielizeň značky Agent Provocateur.

O choreografiu tanca sa v reklame postarala známa trénerka celebrít, Tracy Anderson. 40-ročná herečka Penelope Cruz sa o spolupráci s vychytenou značkou vyjadrila: „Mám radosť, že som dostala možnosť režírovať môj druhý L ’Agent by Agent Provocateur film. Som na túto značku hrdá a rada som sa podielala už na dvoch reklamách,“ povedala.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Penelope Cruz #Agent Provocateur #Monica Cruz

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....