Má to rada na hrane! Sexica Rodriguez v bikinách vystrájala na jachte

To, ako ju poznáte z filmov, nemá ďaleko od jej skutočného života. Herečka Michelle Rodriguez miluje adrenalínové kúsky a žije rada "na hrane".

11.08.2014 00:00
debata
Herečka Michelle Rodriguez sa takto predvádzala... Foto: Profimedia.sk
Michelle Rodriguez Herečka Michelle Rodriguez sa takto predvádzala na jachte na Sardínii.

Na ďalšej krátkej dovolenke, ktorú si toto leto užíva, sa 36-ročná hviezda filmov ako Mačeta či Rýchlo a zbesilo objavila na luxusnej jachte pri pobreží Sardínie. Spoločnosť jej robil priateľ Zac Efron, s ktorým hviezda odštartovala neočakávaný románik len pred pár týždňami.

Hoci aj o Efronovi je známe, že miluje rozličné kaskadérske kúsky, veľa športuje a testuje svoje schopnosti, na Michelle nemá. Tá napríklad neváhala a vyskočila na klzký a úzky okraj jachty a predvádzala na nej rozličné pozície. Nevedno, či chcela skúsiť skok do vody, ale paparazzovia zachytili aj Efrona, ako sa s ňou na niečom dohovára. Herečka sa len smiala a pokračovala v predvádzaní sa.

V jej prípade však treba pripomenúť, že vďaka aktívnemu životu má skutočne príťažlivé a vyšportované krivky. V dvojdielnych čiernych bikinách ukázala súmernú a sexi figúru aj paparazzom na Sardínii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #jachta #Michelle Rodriguez #adrenalín #balans

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...