Našli sa: Slávna fitneska zbalila majstra zumby. Už sa odhaľujú spolu!

V rodnej Amerike si vyslúžila pozornosť aj ako renomovaná fitneska, za hranicami poznajú Jennifer Nicole Lee predovšetkým ako sexi celebritku, ktorá k provokovaniu nemá ďaleko.

14.08.2014 00:00
debata (1)
Fitneska, autorka mnohých kníh a trénerských... Foto: Profimedia.sk
Jennifer Nicole Lee a Beto Perez Fitneska, autorka mnohých kníh a trénerských programov Jennifer Nicole Lee v spoločnosti svojho nového priateľa Beta Pereza. Ten je považovaný za zakladateľa cvičenia známeho ako zumba.

Prsnatá hnedovláska, ktorá si vybudovala okolo svojej kariéry fitness modelky a trénerky hotové impérium, sa ešte donedávna objavovala na fotografiách paparazzov výlučne sama. To však už je niekoľko týždňov minulosť.

Lee zbalila Beta Pereza – 44-ročného Kolumbijčana, ktorý sa preslávil ako zakladateľ zumby. Vďaka novému štýlu cvičenia sa mu podobne ako jeho partnerke podarilo vytvoriť podnikateľské impérium a tak dvojicu média razom začali nazývať aj označením „Fitness power couple“ – teda vplyvný pár sveta fitnessu.

Dvojica je už niekoľko týždňov nerozlučná a niekdajšie odvážne pózovania či provokácie Leeovej, keď jej na pláži padajú plavky z bujných kriviek, sa už dejú len v spoločnosti latino-inštruktora. Naposledy partnerov načapali paparazzovia na pláži v Miami počas uplynulého víkendu. Zdá sa, že obaja svoje telá vystavujú hrdo, akurát odteraz len spoločne!

1 debata chyba
Viac na túto tému: #plavky #fitness #Miami #pár #Jennifer Nicole Lee #Beto Perez

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...