Nahá dcéra Ornelly Muti na dovolenke! Zvádzala 'drobného' milenca

Najprv bola známa predovšetkým ako dcéra slávnej herečky a sexuálneho idolu. Dnes je Naike Rivelli v centre pozornosti aj pre vlastné aktivity. Často veľmi provokatívne.

13.08.2014 00:00
debata (10)
Herečke  Naike Rivelli nerobilo problém... Foto: Profimedia.sk
Naike Rivelli Herečke Naike Rivelli nerobilo problém vyzliecť sa pred svojím drobným milencom - 52-ročným trpaslíčím hercom Davidom Marottom donaha.

Dcéra talianskej herečky Ornelly Mutiovej sa v minulosti už viackrát predviedla v odhaľujúcich šatách či rovno bez nich pred kamerami. Ale snímky, ktoré sa podarilo zhotoviť paparazzom na Ischii, sú predsa ešte o kúsok pikantnejšie.

Tridsaťdeväťročná herečka a modelka je očividne fanúšičkou naturizmu. Veď ako inak si vysvetliť, že sa nahá producírovala popri bazéne prenajatej vily. Spoločnosť jej pritom robil jej drobný muž. Ak by si však niekto myslel, že ide o jej syna, bude na omyle. Mužom na obrázku je herec Davide Marota – trpasličí herec, s ktorým talianska herečka randí. Nahé predvádzanie v mini bazéne a na terase luxusnej vily ho očividne potešilo.

Herečka Naike Rivelli na zábere z dovolenky na... Foto: Profimedia.sk
Naike Rivelli Herečka Naike Rivelli na zábere z dovolenky na Ischii.

Ktohovie, či podobné pocity mala Naike, keď uvidela svoje fotografie v talianskom bulváre. Ale vzhľadom na to, ako sa prezentovala v minulosti, asi jej to vrásky nespravilo.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #nahá #hore bez #Naike Rivelli #Davide Marotta #Ischia

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...