Holý zadok, banán v puse, šľahačka v dekolte - toto je klip pre mládež?!

Vzrušovať sa nad obsahom videoklipov v časoch, keď sa väčšina medzinárodne uznávaných hviezd vyzlieka na počkanie a predvádza šteklivé tance aj gestá, by asi bolo zbytočné. Ale zdá sa, že raperka Nicki Minaj dokázala hranicu posunúť ešte o kúsok ďalej.

20.08.2014 12:34
Nicki Minaj Foto:
Raperka Nicki Minaj na zábere z videoklipu ku skladbe Anaconda.
debata

Reč je o jej novom klipe ku skladbe Anaconda, ktorý mal premiéru v stredu tesne po polnoci. Pri pohľade na jeho obsah si možno nejeden úzkoprsejší užívateľ internetu povie, že by bolo dobré dať k tomuto obsahu rodičovský obsah.

Raperka, ktorá je najlepšie zarábajúcou ženou hip-hopového priemyslu, sa totiž v klipe Anaconda predvádza v tých najprovokujúcejších pózach. V centre pozornosti je jej kypré a masívne pozadie. Často zahalené len tenučkou šnúrkou tanga-nohavičiek.

Pri choreografii ako vystrihnutej zo striptízového baru to však nekončí. Video je plné lascívnych odkazov a gest. Speváčka si do úst strká banán alebo si na prsia strieka bielu šľahačku zo spreja. Na záver predvedie poriadne erotický tanec pred mužom na stoličke – tým nie je nik iný ako raper Drake.

Minaj zaujala už pred pár týždňami, keď k singlu Anaconda predstavila obal singla. Na jeho obale pózovala v podrepe rozkročená smerom od objektívu a predvádzala obnažené pozadie, ktoré zahaľovala len spomenutá šnúrka. Fotografia vyvolala taký záujem, že ju začali napodobňovať aj mnohé ďalšie osobnosti – napríklad Miley Cyrus.

Raperka Nicki Minaj a jej kolega Drake na... Foto: Youtube.com/VEVO
Nicki Minaj Raperka Nicki Minaj a jej kolega Drake na zábere z videoklipu ku skladbe Anaconda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicki Minaj #erotika #hranica #video #Anaconda #prístupnosť

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....