Nahota v novom hite Outlander: Hrdinka odhalila krásne telo modelky

Svoju mediálnu kariéru odštartovala na stránkach módnych magazínov. Vďaka kráse a príťažlivej postave sa objavila v kampaniach renomovaných značiek, no nakoniec si našla cestu aj pred kamery.

23.08.2014 00:00
Caitriona Balfe Foto:
Herečka Caitriona Balfe na zábere zo seriálu Outlander.
debata

Reč je o írskej herečke a modelke Caitrione Balfe, ktorá dostala hlavnú úlohu v seriáli Outlander. Dobovom projekte so sci-fi motívom cestovania v čase. Dnes tridsaťštyriročná hnedovláska kývla na rolu zdravotnej sestry, ktorá je na konci druhej svetovej vojny za záhadných okolností premiestnená v čase a ocitne sa uprostred 18. storočia.

Herečka Caitriona Balfe na premiére projektu... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Caitriona Balfe Herečka Caitriona Balfe na premiére projektu Outlander v New Yorku.

Podobne ako väčšina seriálov z produkcie súkromných amerických televízií, ani tento sa nezaobišiel bez šteklivých momentov. Írsku krásku vyzliekli scenáristi hneď v úvodnej časti. Balfe však v sebe nezaprie bývalú modelku, pred kamerou sa predviedla v ukážkovej forme a s veľmi príťažlivou vizážou.

Projekt z produkcie stanice Starz má zatiaľ odvysielaných len pár častí, no už od prvých epizód získal divácky záujem a tak producenti schválili aj druhú sériu. Tá sa dočká premiéry až o rok v auguste.

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #seriál #Caitriona Balfe #Outlander

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...