Blunt si užíval na Ibize so svojou 'manželkou'. Vystavila sa hore bez!

Mal povesť poriadneho sukničkára, ale zdá sa, že konečne našiel tú pravú. Hudobník a spevák James Blunt si na Ibize užíval so svojou polovičkou Sofiou.

12.09.2014 16:16
James Blunt a jeho partnerka Sofia Wellesley Foto:
Sofia Wellesley, partnerka speváka Jamesa Blunta, počas dovolenky na Ibize.
debata

Pôvabná plavovláska Sofia Wellesley sa s Bluntom objavila na Formentere na Ibize. Hoci si mysleli, že tu strávia utajené chvíľky relaxu, paparazzovia ich našli. Niet však divu, že po britskom páriku bola taká naháňačka – médiá totiž píšu o tom, že Blunt sa stihol v uplynulých dňoch tajne so Sofiou oženiť.

James Blunt a jeho partnerka Sofia Wellesley si... Foto: Profimedia.sk
James Blunt a jeho partnerka Sofia Wellesley James Blunt a jeho partnerka Sofia Wellesley si užívali na Ibize. Vraj to bolo "medové týždne".

Zamilované hrdličky však paradoxne netrávili voľné chvíle len vo dvojici. Na prenajatom člne pri pobreží, kde ich vysnorili reportéri, sa ešte objavila tretia, neznáma dáma. Spevákova priateľka však zaujala viac – dôvod bol prozaický, nerobila si starosti so zahaľovaním a odhodila vrchný diel bikín.

Spevák, ktorý sa už v októbri opäť predstaví aj na Slovensku, bol zjavne svojou partnerkou nadšený a zahŕňal ju bozkami a dotykmi.

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #hore bez #Ibiza #James Blunt #Sofia Wellesley

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...