Zadočky, kam pozriete! Takýto klip by ste asi v práci pozerať nemali

Najprv len 30-sekundový teaser, teraz celý videoklip. Speváčka Jennifer Lopez naservírovala nový singel a vyrazila dych.

19.09.2014 12:41
debata
Speváčka Jennifer Lopez na zábere z videoklipu... Foto: Vevo Jennifer Lopez
Speváčka Jennifer Lopez na zábere z videoklipu Booty. Speváčka Jennifer Lopez na zábere z videoklipu Booty.

Na erotiku sme si už v súčasnej pop-music zvykli, ale latino-diva posunula latku opäť o trošku vyššie. V novinke s názvom Booty (Zadoček) sa totiž predvádza v takých šteklivých pózach a choreografiách, že by ste si pokojne mohli hovoriť, že pozeráte zábery z luxusného nočného klubu pre pánov.

Štyridsaťpäťročná matka dvoch detí vyzerá v klipe naozaj výnimočne dobre. Ako už z názvu skladby vyplýva, reč je v prvom rade o ženskom pozadí. A presne naň smeruje aj kamera. Lopezovej zadoček však nie je jediný, ktorý dostal priestor – aj raperka Iggy Azalea, ktorá v skladbe hosťuje, sa predvádza pred kamerami a vrtí svojím oblým a kyprým pozadím.

Zdá sa, že nová vlna v mainstreamovej hudbe hlási návrat kultu krásy väčších zadočkov. Len pred pár týždňami to bola raperka Nicki Minaj, ktorá svoje tvary predviedla vo veľmi pikantnom klipe k singlu Anaconda. Pozrite si oba výtvory. Ale pozor, najmä páni, odporúčame to na vlastnú zodpovednosť!

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #erotika #zadok #video #Iggy Azalea #Booty

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...