Ani si nemusela dávať šaty! Lady Gaga skoro holá pod tenučkou látkou

Takmer žiaden priestor pre fantáziu nenechala speváčka Lady Gaga fotografom a fanúšikom v Belgicku. Do ulíc vyrazila v šatách, ktoré odhalili priveľa.

23.09.2014 17:37
debata
Speváčka Lady Gaga po odchode z belgického... Foto: Profimedia.sk
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga po odchode z belgického džezového klubu.

Americká umelkyňa, ktorá momentálne propaguje spoločný albumový projekt s Tonym Benettom, sa v pondelok večer objavila v džezovom klube L'Archiduc. Viac než jej spev však prítomných reportérov zaujímal outfit.

A vlastne niet divu, keďže Gaga si obliekla také tenučké a priehľadné šaty, že ukázala dosť priamo na ulici. Či už fotografi, alebo fanúšikovia, ktorých sa ku klubu nahrnuli desiatky, mohli vidieť speváčkine poprsie pod tenkou látkou celkom jasne. Vo výhľade boli aj nohavičky.

Zvláštne je, že Gaga sa len nedávno sťažovala, aký náročný je život súčasných hudobných idolov a celebrít. Priznala sa dokonca, že túžila skoncovať s hudbou a utiahnuť sa do ústrania. Mal to byť práve 88-ročný Bennett, ktorý jej vrátil chuť tvoriť a vyjadriť sa. „Nemohla som spávať, cítila som sa ako mŕtva. A potom som strávila veľa času s Tonym, ktorý nechcel nič iné len moje priateľstvo a hlas,“ vyjadrila sa speváčka v rozhovore pre Parade.

Dvojica sa už niekoľko týždňov ukazuje na spoločných promo-aktivitách aj koncertoch. Len pár dní dozadu potvrdila švédska odevná značka H&M, že obaja umelci budú tvárami jej vianočnej kampane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Lady Gaga #Belgicko #Tony Bennett #preihľadné šaty

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...