Polonahá Ciara v pomykove: Vyrútil sa na ňu Ukrajinec v tangách!

Incident s Kim Kardashianovou, keď ho jej ochrankári zrazili na zem, nestačil. Ukrajinec Vitalij Seďuk znovu vyčíňal. Tentoraz pri ďalšej americkej hviezde.

02.10.2014 00:00
debata
Speváčka Ciara pózuje fotografom pred... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Ciara Speváčka Ciara pózuje fotografom pred prehliadkou Valentino.

Speváčka Ciara, ktorá bola tiež návštevníčkou vybraných módnych domov počas parížskeho týždňa módy, sa vybrala na prehliadku značky Valentino. Pózovala fotografom pred vstupom do budovy, keď k nej Seďuk pribehol, aby sa s ňou odfotografoval. Pôvabnú krásku v červených čipkovaných šatách na chvíľku jeho prítomnosť zaskočila. Napokon však vylúdila úsmev a zapózovala si aj s ním.

Seďuk mal na sebe top so zlatou výšivkou a od pása dolu len čierne tanga-nohavičky. Na pravom stehne mal bielou farbou napísané Chanel. Kým z neho si väčšina prítomných hostí robila posmech, 28-ročná Ciara budila pozornosť.

Ukrajinský "bláznivý" reporté... Foto: Profimedia.sk
Ciara a Vitalij Seďuk Ukrajinský "bláznivý" reporté Vitalij Seďuk sa objavil na prehliadke Valentino, aby si zapózoval s Ciarou.

Hoci len nedávno priviedla na svet svoje prvé dieťa, v ostročervenej čipkovanej kreácii predviedla ukážkové telo. A nezľakla sa ani priehľadného materiálu. Pod šatami mala oblečenú len telovú podprsenku a nohavičky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Paríž #Ciara #Vitalij Seďuk

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....