Hriešny dekolt krásnej Rusky láka! Kam sa pozrieť skôr?

Irina Shayk láka na titulke mexickej mutácie Vogue.

04.10.2014 12:00
debata

Slávu jej priniesla titulka pre Sports Illustrated a od toho okamihu predvádza Irina Shayk svoje sexi telo na mnohých úrovniach. A pred časom dokonca aj na filmovom plátne, keď si zahrala v snímke Hercules.

Na margo svojej úlohy povedala: „Som žena, ktorá je s telom spokojná, so svojím telom. Myslím si, že môžem byť nahá na rôznych úrovniach. Byť polonahá pre úlohu vo filme inšpirovanom gréckou mytológiou je iný stupeň nahoty, je to istý spôsob umenia. Nie je na tom nič vulgárne,“ vyjadrila sa ruská kráska.

Irina Shayk na obálke mexického Vogue. Foto: Instagram/VogueMexico
irina-shayk Irina Shayk na obálke mexického Vogue.

28-ročná tmavovláska sa momentálne naširoko usmieva z titulky mexickej mutácie magazínu Vogue. No jej úsmev nie je tým, čím upúta na prvý pohľad. Irina Shayek opäť ponúka aj pohľad hlboko do svojho pekného dekoltu. A ten pohľad stojí za pozornosť!

Modelka nie je na titulke Vogue žiadnym nováčikom. V marci sa spoločne s jej partnerom, Cristianom Ronaldom, objavili na titulke marcového vydania španielskeho Vogue.

Keďže jej telo ju veľmi slušne živí, dáva si na sebe záležať. Pre Yahoo Lifestyle povedala: „Mám dobré gény, ale samozrejme, pravidelne cvičím. Mám 28 rokov, ale dobre chcem vyzerať aj ako 35-ročná. Mojou veľkou slabosťou je jedlo. Milujem hamburgery aj kuracie nugetky.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #irina Shayk #Vogue

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...