S týmto bujným poprsím dlho single nezostane! Kelly Brook nesmúti

Modelke Kelly Brook síce stroskotal ďalší vzťah, jej kráse to však prospelo.

17.10.2014 00:00
debata

Kelly Brook je síce aktuálne single, o smútku z rozchodu však nemôže byť ani reči. Po Merlose Place sa britská modelka prechádza v dobrej nálade a „nahodená“ ako vždy. Možno ešte o čosi vyzývavejšie ako inokedy.

Kelly Brook v uliciach Merlose Place. Foto: Profimedia.sk
Kelly Brook Kelly Brook v uliciach Merlose Place.

34-ročná tmavovláska si vyšla na prechádzku ulicami v šedom tope, ktorý nechal vyniknúť jej vnadným krivkám. Rozpustené vlasy a sladký úsmev – jej bývalý priateľ, celebritný tréner David McIntosh, môže veru ľutovať. A to aj napriek tomu, že on už má po svojom boku novú krásku, modelku Metishu Schaefer.

Kelly Brook sa síce darí v profesionálnej oblasti, v otázkach vzťahov to až také ružové nie je. Má za sebou niekoľko stroskotaných vzťahov, na ktorých si americké aj britské médiá doslova zgustli. Rodená Londýnčanka má za sebou 7-ročný vzťah s hercom Jasonom Stathamom, s ktorým sa rozišla v roku 2004. Prišla láska s ďalším slávnym mužom, Billym Zaneom, s ktorým sa dokonca zasnúbila. Ale opäť to nevyšlo. Nasledoval hráč rugby, Thom Evans a po ňom prišiel na rad už spomínaný David McIntosh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Kelly Brook #Merlose Place

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....