Fotila reklamu, vyvetrala prsia. Toľko odvahy nemali ani slávne playmate

V reklame na americkú stolovú vodu pózovali už modelky pánskych magazínov či známe playmate. Ani jedna však neukázala toľko, ako televízna hviezdička a príležitostná modelka Caitlin O'Connor.

31.10.2014 00:00
debata
Modelka a herečka Caitlin O'Connor počas... Foto: Profimedia
Caitlin O'Connor Modelka a herečka Caitlin O'Connor počas fotenia pre značku stolovej vody 138 Water. Veľa priestoru na predstavivosť nenechala.

Plavovláska, ktorá sa objavila v menších úlohách v množstve televíznych seriálov, sa stala najnovšou tvárou vody 138 Water, ktorá už takmer rok odhaľuje do svojich reklám príťažlivé dámy a kypré modelky.

Bola to však práve rodáčka z Los Angeles, ktorá ako prvá bez ostychu vystavila svoje ženské vnady. Pod priehľadným krátkym bolerom predviedla na pláži v Malibu odhalené poprsie – bez váhania a s úsmevom.

Modelka Ava Lange na fotení 138 Water v Malibu.
Brazílska modelka a sexbomba Kat Torres...
+15Kanadská modelka a medzinárodná playmate...

O'Connor má s pózovaním početné skúsenosti. Nielen ako modelka, ale tiež ako adeptka rozličných súťaží krásy. V mladosti sa totiž pokúšala s menšími či väčšími úspechmi presadiť práve v biznise s krásou. Najďalej sa dostala do súťaže Miss Penyslvánie. Potom však pochopila, že väčšie šance bude mať na stránkach magazínov ako Maxim, či pred kamerami. Nuž a najnovšie aj na pláži. Hore bez.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #pláž #modelka #138 Water #Caitlin O´Connor

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...