Nádherná modelka XXL vystavila svoje krivky. V legendárnom kalendári!

Legenda oslavy ženského tela a krásy sa opäť vrátila. Tak, ako každý rok pár týždňov pred príchodom toho nového, sa aj tentoraz konalo oficiálne predstavenie kalendára Pirelli.

20.11.2014 11:51
debata (8)
Kyprá modelka Candice Huffine na snímke z... Foto: Profimedia
Candice Huffine - Pirelli 2015 Kyprá modelka Candice Huffine na snímke z kalendára Pirelli na rok 2015, ktorý fotografoval renomovaný Steven Meisel.

Jedno z najznámejších fotografických diel, ktoré sa za desaťročia existencie, stalo symbolom odhaľovania ženského tela a tých najkrajších žien sveta, sa tentoraz dočkalo slávnostnej premiéry v Miláne. Nechýbala väčšina krások, ktoré na stránky publikácie s podtitulom Calendar Girls 2015 nafotil renomovaný módny fotograf Steven Meisel.

Brazílska topmodelka Isabeli Fontana.
Na uvedení kalendára Pirelli 2015 v Miláne sa...
+6Herec Adrien Brody.

Kým v minulosti sa kalendár Pirelli dal nazývať fotografickou publikáciou s množstvom zmyselných záberov, tentoraz sa jeho tvorcovia vrátili ku kalendárovej podstate – dvanásť mesiacov rovná sa dvanásť obrázkov, ktoré vznikali v máji v New Yorku.

O styling modeliek, ktorému nechýbajú prvky provokácie a akejsi vybalansovanej vulgarity so zmyselnosťou, sa postarala bývalá šéfredaktorka magazínu Vogue Paris Carine Roitfeld.

Brazílska topmodelka Isabeli Fontana na zábere... Foto: Profimedia
Isabeli Fontana - Pirelli 2015 Brazílska topmodelka Isabeli Fontana na zábere z kalendára Pirelli na rok 2015.

V centre pozornosti sú však, samozrejme, známe krásky. Hotovu veteránkou medzi nimi je napríklad brazílska topmodelka Isabela Fontana, ktorá už v minulosti odhalila svoje krivky v niekoľkých kalendároch Pirelli. Tento rok ju doplnila napríklad topmodelka Joan Smalls či Karen Elson a Adriana Lima. Pozornosť bude určite pútať aj prvá XXL kráska na stránkach Pirelli.

Mesiac apríl pripadol Candice Huffinovej – brunetke s bujnými krivkami, ktorú v minulosti na titulnú stranu Vogue Italia fotografoval práve Steven Meisel. Jej kypré tvary sú oslavou barokovej ženskosti a podľa zástupcov značky nespochybniteľne patria do výberu krásy, ktorá bude zdobiť steny domácností či kancelárií vybraných klientov a známych osobností.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #kalendár #Miláno #uvedenie #Candice Huffine #Pirelli 2015

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...