Nahoty sa nebojí, telo má božské! Maďarka Enikó na najsexi šou roka

Zvykne sa hovorievať, že ženy zo strednej Európy patria medzi najkrajšie v modelingovom priemysle. To je možno pravda, ale šancu predvádzať tento rok pre Victoria's Secret dostala len jediná.

02.12.2014 00:00
debata (1)
Maďarská topmodelka Eniko Mihalik sa vďaka... Foto: Chantelle
Eniko Mihalik Maďarská topmodelka Eniko Mihalik sa vďaka dokonalým krivkám objavila vo viacerých reklamách na dámsku bielizeň. Na snímke v reklame Chantelle.

Reč je o maďarskej topmodelke Eniko Mihalik, ktorú si na prísnom kastingu vybrali zástupcovia amerického výrobcu dámskej bielizne. Mihalik sa tak už v utorok večer postaví po boku slávnych krások z Brazílie či Ameriky, aby v londýnskom Earl's Court predviedla najsexi kreácie a fantazijné kostýmy počas veľkolepej šou.

Pre 27-ročnú rodáčku z Békéscsaby to nebude prvá skúsenosť – pre Victoria's Secret predvádzala už v roku 2009, následne však vždy mala iné pracovné povinnosti, prípadne sa v kastingu neposunula až do finálneho výberu.

Maďarská topmodelka Eniko Mihalik sa vďaka... Foto: Chantelle
Eniko Mihalik Maďarská topmodelka Eniko Mihalik sa vďaka dokonalým krivkám objavila vo viacerých reklamách na dámsku bielizeň. Na snímke v reklame Chantelle.

Zelenooká Maďarka však rozhodne patrí medzi výnimočnú skupinu modeliek, ktoré s obľubou vyhľadávajú dizajnéri v Paríži aj Miláne, no tiež dokáže uspokojiť komerčnú klientelu a jej krivky sú žiadané medzi značkami plaviek či dámskej bielizne.

Enikó sa napríklad pred dvoma rokmi objavila v reklamnej kampani Chantelle – veľa mužských fanúšikov jej však určite priniesli aj fotografie z kalendára Pirelli, v ktorom pózovala pre Terryho Richardsona. Jej bujné poprsie a šibalský úsmev teda uvidí už o pár hodín aj britské publikum. Pravda.sk vám prehliadku sprostredkuje, ako každý rok, prostredníctvom bohatej galérie.

Stredoeurópsky región na prehliadke zastúpi ešte poľská topmodelka Magdalena Frackowiack.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Telo #sexi #Victoria´s Secret #Enikó Mihalik

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...