Litovská kráska len v sieťovanom tričku! Ukážkovým poprsím ohúri

Patrí medzi najsexi modelky z bývalého východného bloku a svoju povesť potvrdila aj počas nedávneho fotenia pre módno-umelecký magazín. Obdivovatelia ženských kriviek si prišli na svoje.

11.12.2014 00:00
debata (5)
Litovská topmodelka Edita Vilkeviciute v... Foto: Reprofoto: Collier Schorr for O32C Magazine
Edita Vilkeviciute Litovská topmodelka Edita Vilkeviciute v magazíne O32C.

Litovská topmodelka Edita Vilkeviciute, ktorá sa preslávila ako tvár Victoria's Secret, ale objavila sa aj v reklamách Roberto Cavalli či Dior, pózovala pre časopis O32C. Fotografický magazín vychádza len dvakrát ročne a krásna Edita ozdobila jeho zimné vydanie. Na titulnej strane sa objavila v ešte pomerne decentnej podobe, obsah časopisu však „pritvrdil“.

Pred objektívom talentovaného fotografa Colliera Schorra sa 25-ročná slečna s medovými vlasmi vyzliekla do sieťoavného tielka, pod ktorým sa v plnej kráse vynímali jej vnady. V minulosti sa už topmodelka objavila nahá v kalendári Pirelli, ale aj francúzskom Vogue a tak problém s ostychom neriešila.

Podobu fotografického editoriálu určite podmienila aj účasť štylistu Mela Ottenberga, ktorý dlhoročne spolupracuje so speváčkou Rihannou. Práve on má na svedomí množstvo jej odhaľujúcich garderób – zdá sa, že vyzliekať ženy ho baví.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #Edita Vilkeviciute #O32C #časopis #Mel Ottenberg

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...