Päťnásobná mama pred 50-kou ohúrila telom mladice! A má zajačika

Päťnásobná mama a dáma, ktorej ťahá na päťdesiat! Pri pohľade na ňu vám možno spadne sánka.

02.03.2015 08:59
debata (2)
Štyridsaťsedemročná Nicole Murphy na pláži v... Foto: Profimedia
Nicole Murphy Štyridsaťsedemročná Nicole Murphy na pláži v Miami predviedla ukážkové telo.

Reč je o Nicole Muprhyovej, bývalej modelke a ex-manželke herca Eddieho Murphyho, ktorú paparazzovia načapali na pláži v Miami. A niet divu, že s ňou strávili viac ako hodinu.

Pôvabná dáma sa totiž predviedla v bikinách, ktoré zahaľovali len to najnutnejšie a ohurovala svojou figúrou. Postavu, akú má 47-ročná Nicole, by jej mohli závidieť aj o dvadsať rokov mladšie dámy.

A zdá sa, že o dvadsať rokov mladším pánom zase dokáže pomotať hlavu. Murphy totiž na pláži nebola sama. Spoločnosť jej robil David Mackintosh. Možno si na neho nespomínate – ide však o svalovca, ktorého preslávilo randenie s Kelly Brookovou.

zväčšiť Bývalá modelka a dnes mama na plný úväzok... Foto: Profimedia
Nicole Murphy a svalovec David McIntosh Bývalá modelka a dnes mama na plný úväzok Nicole Murphy a svalovec David McIntosh. Rozdiel medzi nimi je dvadsať rokov.

Dvadsaťsedemročný osobný tréner a bývalý profesionálny vojak sa zabával s Murphyovou a skupinkou podobne urastených priateľov. Oficiálnym dôvodom vraj bolo fotenie, ktoré pár hodín predtým absolvovali. Klebety však naznačujú, že matka piatich detí možno chlapa ako hora zbalila a tvorí s ním pár.

Neprekvapilo by to, keďže Murphy je známa záľubou v kulturistických typoch. Jej posledným partnerom bol moderátor Michael Strahan, bývalý hráč amerického futbalu. S ním bola aj zasnúbená, ale prekvapivo sa pár mesiacov pred svadbou rozišli.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Telo #randenie #figúra #Nicole Murphy #David Mackintosh

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...