Takto ju svet ešte nevidel: Legendova krásna manželka celkom nahá!

Pri svojej práci modelky už stihla ukázať všeličo, ale tentoraz to bolo naozaj všetko! Modelka Chrissy Teigen pózovala celkom nahá a paparazzovia ju prichytili.

13.03.2015 15:00
debata (4)
Topmodelka Chrissy Teigen pózovala celkom nahá... Foto: Profimedia
Chrissy Teigen Topmodelka Chrissy Teigen pózovala celkom nahá vo vlnách oceánu na pláži v Miami pred objektívom fotografa Bruca Webera. Prichytili ju pritom paparazzovia.

Dvadsaťosemročnú manželku speváka Johna Legenda fotografoval v Miami slávny módny fotograf Bruce Weber a asi aj to bolo dôvodom, prečo Chrissy súhlasila s pózovaním v Evinom rúchu. Kráska s bujnými krivkami sa posadila na kraj oceána do vĺn a pred objektívom predvádzala zvodné, no decentné pózy.

Zakrývať si poprsie dlaňami však nie je možné neustále a presne na tieto momenty striehli aj paparazzovia prítomní na pláži. Teigenovú tak nafotili s odhalenými prednosťami a dokonca aj celkom obnaženú.

zväčšiť Topmodelka Chrissy Teigen pózovala celkom nahá... Foto: Profimedia
Chrissy Teigen Topmodelka Chrissy Teigen pózovala celkom nahá vo vlnách oceánu pred objektívom fotografa Bruca Webera. Prichytili ju pritom paparazzovia.

Zdá sa však, že modelke to vôbec neprekážalo. A dokonca ani jej manželovi Legendovi, ktorý bol na fotení prítomný a tiež sa stal jeho súčasťou.

Dvojica tvorí pár už bezmála osem rokov a áno si povedali v roku 2013 pri talianskom jazere Como. Ich láska však nepoľavuje a médiá ich neustále zachytávajú v nežných objatiach či s intímnymi gestami.

Topmodelka Chrissy Teigen. Foto: SITA/AP, Kristina Bumphrey
Chrissy Teigen Topmodelka Chrissy Teigen.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #nahá #hore bez #Chrissy Teigen #fotenie #John Legend #Miami

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...