Legenda nahé fotky manželky nehnevajú. Nemáme strach ukázať sa!

Nie je to tak dávno, čo sa americká supermodelka Chrissy Teigen vyzliekla celkom donaha na pláži v Miami. Fotografoval ju slávny Bruce Webber. A asistoval pri tom aj manžel John Legend.

23.03.2015 10:22
debata
Topmodelka Chrissy Teigen pózovala celkom nahá... Foto: Profimedia
Chrissy Teigen Topmodelka Chrissy Teigen pózovala celkom nahá vo vlnách oceánu na pláži v Miami pred objektívom fotografa Bruca Webera. Prichytili ju pritom paparazzovia.

Práve slávny spevák sa vyjadril, že nahota je niečo, čo ani jednému z dvojice nikdy neprekážalo. „Nevadí nám ukázať naše telá,“ vyhlásil Legend pre Etonline.com. „Myslím si, že byť prirodzený a nahý, pokiaľ pracujete so správnym fotografom, je v poriadku. Dôležitý je spôsob, akým budú fotografie vytvorené,“ pokračoval Legend, ktorý označil Webera za jedného z najlepších žijúcich fotografov.

Aj on si uvedomil, že skôr než výsledok sa do sveta dostali paparazzovské zábery jeho nahej manželky. Podľa 36-ročného skladateľa a speváka však nie je možné ich vôbec prirovnávať k tomu, čo príde. „Nejaký šťastný paparazzo sa na tom priživil, ale Brucova prezentácia bude oveľa lepšia,“ doplnil Legend.

Modelka Chrissy Teigen (v šatách Emilio Pucci)... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Modelka Chrissy Teigen a jej manžel John Legend. Modelka Chrissy Teigen (v šatách Emilio Pucci) a jej manžel John Legend.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chrissy Teigen #nahé fotky #John Legend #Bruce Weber

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....