Ona má sedemnásť? Neplnoletá Kardashianka ukazuje (skoro) všetko!

Nemá ešte ani osemnásť, ale už na internete provokuje viac než mnohé staršie hviezdy. Televízna celebritka z klanu Kardashianovcov chce vlastný diel slávy.

31.03.2015 16:40
debata (5)

thanks @goldteethgod for the necklace of my G wagon

Fotka zveejnn uivatelem Kylizzle (@kyliejenner),

Reč je o Kylie Jennerovej, najmladšej dcére Kris Jennerovej a Bruca Jennera a tiež najmladšej sestre slávnej Kim Kardashianovej, ktorá si popri účinkovaní v rodinnej reality-šou razí aj cestu k vlastnej sláve. To, že je založená len na predvádzaní sa, hádam nikoho neprekvapí.

Trochu viac však prekvapuje, že hoci Jenner nedosiahla ešte plnoletosť, jej konto na Instagrame je plné odvážnych záberov v bikinách či bielizni. Najnovší pribudol len pred pár dňami a mladučká brunetka na ňom odfotila svoje torzo vo vysoko vykrojených bikinách.

Podľa viacerých amerických médií ide o najodhalenejší záber, aký Kylie zverejnila. Možno by bolo zaujímavé vedieť, čo si o tom myslí jej slávna mama Kris. Viacero novinárov však práve Kris Jennerovú označilo v minulosti za autorku nápadu k televíznej reality-šou, ktorá sa vysiela už niekoľko sezón a tiež hlavnú „manažérku“ aktivít ukazovania svojich dcér, z ktorých sa stali globálne celebrity.

Couldn't happen without @sir_neave @joycebonelli @monicarosestyle @chrisdylanhair @shammaurice

Fotka zveejnn uivatelem Kylizzle (@kyliejenner),

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #odvaha #Kylie Jenner

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...