Prsia, nohavičky a ešte čosi viac: Toto sú odhalené hviezdy na Riviére

Uplynulé dva týždne v Cannes priniesli úchvatné momenty z červeného koberca. A tiež pikantné momenty. Výber tých naj si pozrite práve u nás.

25.05.2015 11:45
debata (3)

Na večerných premiérach sa medzi hviezdami tohtoročného festivalu vynímala herečka a porotkyňa Sophie Marceau – tá sa totiž kamaráti s drobnými „nehodami“ v garderóbe už roky. Na Riviére odhalila divákom a fotografom svoju spodnú bielizeň, keď v róbe od Alexandra Vauthiera kráčala po festivalových schodoch. A ešte viac videli diváci počas jednej z večerných párty v mestečku pri mori. Vtedy totiž spod saka vykukla aj bradavka.

Pozadie hviezdičky Stelly Rocha na premiére...
Herečka Nailea Norvind predviedla v Cannes...
+13Herečka Sophie Marceau kráča v spoločnosti...

Medzi odhalenými hviezdami sa tento rok objavila aj herečka Stella Rocha, ktorá si obliekla priehľadné šaty a intímne partie zahalila iba do miniatúrnych tanga-nohavičiek. Veľmi podobne vyzerala aj topmodelka Toni Garrn v overale Balmain. Pod tenučkou látkou mala len miniatúrne telové nohavičky, poprsie odhalili silné svetlá bleskov. Modelky však v odvážnych kreáciach vyrazili aj priamo na červený koberec – či už je reč o Lindsay Ellingsonovej, alebo Jourdan Dunnovej. A šaty Dolce & Gabbana herečky Diane Krugerovej boli také krátke, že odhaliť pod nimi bielizeň nebola žiadna výzva.

Hviezdička menom Stella Rocha na červenom... Foto: Profimedia
Stella Rocha Hviezdička menom Stella Rocha na červenom koberci v kreácii, ktorá odhaľovala takmer všetko.

A kým niektoré hviezdy sa odhalili nechtiac, iné to urobili celkom plánovane. Respektíva plánovane provokovali. Platilo to pre mexickú hviezdu Naileu Norvind, ktorá na festival priniesla súťažný film Chronic.

V priehľadných modrých šatách ukázala fotografom na Riviére svoju spodnú bielizeň rovnako ako herečka a režisérka Natalie Portman v šatách Rodarte. Hollywoodska hviezda Cate Blanchett zase odhalila čiernu hladkú podprsenku pod priehľadnými šatami Alexander McQueen. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Cannes #bradavka #spodná bielizeň #Cannes 2015 #herečky

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...