Uf, tá je sexi! Surovcová na pláži: lascívne gesto, super telo v bikinách

Tanečnicu Ivanu Surovcovú už mnohokrát označili za jednu z najpríťažlivejších žien domáceho šoubiznisu. A plavovláska svoju povesť pravidelne aj potvrdzuje. Podobne ako zahraničné celebrity na sociálnych sieťach.

15.06.2015 08:56
debata

Flow with whatever may happen and let your mind be free. Stay centered by accepting whatever you are doing. This is the ultimate.

Fotka zveřejněná uživatelem Ivana Surovcova (@iversanns), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2015–06–11T18:50:47+0­0:00“>Čen 11, 2015 v 11:50 PDT</time>

Na svojom konte na Instagrame má bývalá účinkujúca zo šou Let's Dance niekoľko príťažlivých záberov, na ktorých predvádza svoju súmernú figúru a pôvabné krivky zocelené dlhými rokmi tanečných tréningov. Naposledy sa tak pripomenula fanúšikom aj čiernobielym záberom z fotenia, ktoré vznikalo pre módny magazín.

Surovcová sa na čiernobielej fotografii objavuje v bikinách ležiac na pláži. Jednu ruku drží pri rozkroku, druhú na hrudi a vyzerá naozaj sexi. Vyjadrujú to aj jej početní fanúšikovia.

Surovcová sa pritom len nedávno užívala dovolenku na exotickom Havaji aj so svojím priateľom – hokejistom Mariánom Gáboríkom. O tom, že majú spoločnú vášeň nielen jeden pre druhého, ale aj pre športovanie, dokazujú fotografie zo surfovania či ďalších morských športov.

One of the things on my bucket list #surfing #done ☑️ #LauniupokoBeach

Fotka zveřejněná uživatelem Ivana Surovcova (@iversanns), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2015–06–04T08:28:52+0­0:00“>Čen 4, 2015 v 1:28 PDT</time>

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Instagram #sexi #fotenie #Havaj #Ivana Surovcová #Marián Gáborík

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...