Spevácka hviezdička z Kosova v bikinách na jachte. To sú ale... krivky!

Jedna vec je, keď môžu speváčku Ritu Oru vidieť fanúšikovia v odvážnych kostýmoch na pódiu, ale paparazzovské fotky z dovolenky majú predsa len vzácnejšiu hodnotu.

04.08.2015 15:13
debata
Speváčka Rita Ora počas svojho výletu na pláži... Foto: Profimedia
Rita Ora Speváčka Rita Ora počas svojho výletu na pláži Formentera.

Dvadsaťštyriročnú speváčku, ktorá sa narodila v kosovskej Priščine a ako malá sa presťahovala do Londýna, načapali reportéri na jachte plnej priateľov na ostrove Ibiza. Blondínka, ktorá v minulosti randila napríklad s dídžejom Calvinom Harrisom, bola aj v početnej skupine neprehliadnuteľná.

Dvojdielne biele bikiny nenechali nič na predstavivosť a speváčkine krivky zvýraznili a odhalili v plnej paráde. Plné poprsie, kypré boky, štíhle bruško a tvarované stehná – mladá hviezdička sa o seba očividne stará.

Popová hviezda si pritom urobila krátku prestávku v nakrúcaní nových epizód súťažnej speváckej šou X Factor. Predstaví sa v nej ako porotkyňa po boku Ollyho Mursa či Cheryl Coleovej – dnes Cheryl Fernandez Versini. Už čoskoro by sa do rádií mal dostať aj nový singel kosovskej rodáčky – dueto s Chrisom Brownom pod názvom Body on me.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #sexi #Ibiza #Rita Ora #krivky

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....