Oslava, ako sa patrí?! Na 42 miliónov fanúšikov vytasila megaprsia

Nech o nej médiá píšu, čo chcú, jedno je isté - Kim Kardashian je celosvetovým idolom. A osobou, ktorá budí záujem u miliónov ľudí.

11.08.2015 00:53
debata

42 mil

Fotka uverejnená používateľom Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Iba na Instagrame sleduje americkú teelvíznu celebritu už 42 miliónov užívateľov. Toto číslo, ktoré dosiahla v nedeľu 9. augusta, asi nie je konečné, ale slávnu brunetku potešilo. Odmenila sa, ako inak, svojimi fotografiami. Na internetových užívateľov vytasila bujný dekolt.

Manželka rapera Kanye Westa, ktorá je momentálne druhýkrát tehotná, sa na mikroblogovacej sieti tiež podelila o lascívny záber, na ktorom pózuje so svojou sestrou Khourtney. Obe sú odeté v latexe a na hlave majú parochne s výraznou ofinou. Najviac však opäť upútajú odvážne výstrihy. V prípade oboch dám bohato naplnené.

Kim Kardashian pritom víkend strávila naozaj rodinne. Jej najmladšia sestra totiž oslávila 18. narodeniny a pri tejto príležitosti sa konala najprv súkromnejšia rodinná večera a následne divoká párty s kamarátmi. Tehotná Kim sa zastavila na oboch, ale správala sa celý čas veľmi decentne. Paparazzom však neuniklo, že už sa zaoblila na tých správnych miestach. Elastické šaty totiž nedokázali skryť jej rastúce bruško.

Banger sisters

Fotka uverejnená používateľom Kim Kardashian West (@kimkardashian),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #fanúšikovia #Instagram #Kim Kardashian #milióny

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...