Irina predvádza sexi zadoček. Milenec Cooper sa od nej nevie odtrhnúť!

Odhalenie ich románika bolo poriadnym prekvapením pre celý svet. Ale zdá sa, že ruská topmodelka Irina Shayk a jej partner - herec Bradley Cooper sú do seba celkom zbláznení.

24.08.2015 16:32
debata
Ruská topmodelka Irina Shayk a herec Bradley... Foto: Profimedia
Irina Shayk a herec Bradley Cooper Ruská topmodelka Irina Shayk a herec Bradley Cooper si takto prejavovali nežnosti počas dovolenky na Capri.

Na spoločnej dovolenke na Capri dvojicu vypátrali paparazzovia a zachytili ich pri nežných gestách a dotykoch. Štyridsaťročný Cooper nedokázal od ruskej krásky dať preč ruky. Objímal ju aj bozkával. O jedenásť rokov mladšia Irina, ktorú preslávila vo svete najmä titulná strana magazínu Sports Illustrated, nezostala nič dlžná svojej povesti sexi krásky. Pri hotelovom bazéne sa predvádzala v dvojdielnych bikinách, ktoré toho veľa nezakryli. A paparazzom ponúkla aj pohľad na odhalený zadoček.

Ruská topmodelka Irina Shayk dovolenkuje so... Foto: Profimedia
Irina Shayk a herec Bradley Cooper Ruská topmodelka Irina Shayk dovolenkuje so svojím partnerom - hercom Bradleym Cooperom. V bikinách, ktoré veľa nezakrývajú.

Pred Cooperom tvorila brunetka dlhoročný pár s futbalistom Cristianom Ronaldom, no v januári tohto roka sa rozišli. O pár mesiacov neskôr dal zbohom svojej priateľke Suki Waterhouseovej aj Cooper. Hoci Irina aj Bradley vstupovali do vzťahu nezadaní, nik nepozná celý príbeh o tom, ako sa spoznali a kedy medzi nimi preskočila iskra. Podľa zdrojov z okolia sa modelka zoznámila s Cooperom na jednom z hollywoodskych večierkov a odvtedy sú nerozluční.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #irina Shayk #milenci #Bradley Cooper #nežnosti #Capri

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...