Dokonalé prsia hereckej hviezdy v klipe: Toto je pre mládež neprístupné!

O herečke Rose McGowanovej len málokto tušil, že sa popri hraní venuje aj hudobným projektom. Doposiaľ ich vždy robila pod pseudonymom.

25.09.2015 10:30
debata (2)
zväčšiť Herečka Rose McGowan vo videoklipe s názvom RM486. Foto: Profimedia
Rose McGowan Herečka Rose McGowan vo videoklipe s názvom RM486.

Tentoraz vďaka vlastnému menu, ale aj novému videoklipu, ktorý nakrútila, už nikto nepochybuje o tom, že má s hudbou niečo spoločné. Hviezda filmu Planet Terror zverejnila na serveri Youtube novinku s názvom RM486. Ide o umelecko-hudobný minifilm, ktorého podoba nejedného fanúšika prekvapí.

McGowan sa totiž pred kamerou neváhala vyzliecť donaha a ukazuje svoje príťažlivé prednosti. Najprv ako holohlavý biely tvor akoby z inej planéty, neskôr v rozličných podobách, do ktorých sa transformuje. Hviezda sa pritom len nedávno vyjadrila, že zobrazovanie žien len cez sexuálnu podobu nepovažuje za správne a dúfa, že s ňou raz Hollywood a šoubiznis skoncuje.

Herečka Rose McGowan. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Rose McGowan. Herečka Rose McGowan.

Ona sama sa pred časom dostala do konfliktu so svojím vlastným agentom, ktorý ju údajne žiadal, aby si obliekla niečo vyzývavé a sexi na filmovú premiéru. Herečka vtedy verejne prehovorila o tejto skúsenosti, po čom nasledovalo prerušenie pracovného kontraktu s agentom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #videoklip #žena #Rose McGowan

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...