Tangá vo výhľade, prsia tiež. Rihanna v Brazílii vyrazila polonahá do ulíc

Po vystúpení na festivale Rock in Rio sa barabdoská speváčka Rihanna rozhodla vychutnať si ešte krajinu. A fanúšikom, ktorí boli z nej priam šialení, ukázala aj obľúbené "obnažené" triky.

30.09.2015 12:00
debata
Speváčka Rihanna v sieťovaných šatách Laquan... Foto: Profimedia
Rihanna Speváčka Rihanna v sieťovaných šatách Laquan Smith mieri do brazílskeho podniku. Rovno z pláže.

Na návštevu nočného klubu v centre mesta si obliekla rovnaký model, v ktorom sa predvádzala iba pár hodín predtým na pláži. Išlo o sieťované zelené šaty Laquan Smith. Dvadsaťsedemročná speváčka si pod dlhú sieťovanú tubu vzala len čiernu hlboko vykrojenú bikinovú podprsenku a miniatúrne plavkové nohavičky. Čo na tom, že od pláže už bol v tom čase pár kilometrov!

Rihanna si pritom brazílsku krajinu neužívala sama. Na jej krátkom oddychovom pobyte sa k nej pripojila aj britská topmodelka a herečka Cara Delevingne, s ktorou ich zachytili paparazzovia pri bazéne v hotelovom komplexe. Ak by si však niekto myslel, že Rihanna a Cara majú spolu románik, keďže známa modelka je bisexuálna, vyvedieme ho z omylu. Hviezdu filmu Papierové mestá totiž fotografi zachytili v spoločnosti neznámeho mladíka, ku ktorému sa túlila v bazéne.

Brazílsky výlet hudobnej star bol však pre reportérov doslova hodmi na pikantné zábery. O jeden, azda ten najpikantnejší, sa postaral aj Mel Ottenberg – štylista, ktorý sa stará o speváčkinu garderóbu. Na terase hotela sa totiž objavil celkom nahý, aby si odfotil panorámu mesta a pláže. Novinári si, samozrejme, odfotili jeho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #Rihanna #bikiny #sexi #výlet #sieťovana

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...