Odhalený zadok v uliciach. A ona s ním ešte provokuje online!

Behať po Paríži s holým zadkom? Znie vám to nepríjemne. Nuž, modelka Kendall Jenner si to užívala. Ledva zahalené krivky predvádzala paparazzom na ceste za večerou.

02.10.2015 00:00
debata (1)
Topmodelka Kendall Jenner v spoločnosti... Foto: Profimedia
Kendall Jenner a Olivier Rousteing Topmodelka Kendall Jenner v spoločnosti dizajnéra Oliviera Rousteinga vyráža na večeru v centre Paríža.

Dvadsaťročnú krásku, ktorá je múzou mnohých dizajnérov, objavili paparazzovia v spoločnosti jedného z nich. Kendall sa vybrala na večeru do známeho podniku Cafe de Flore v spoločnosti Oliviera Rousteinga z módneho domu Balmain. Práve on ju vybral aj do módnej kampane na limitovanú kolekciu Balmain x H&M, ktorá sa začiatkom novembra objaví vo vybraných obchodoch švédskej značky. A rovnako si Kendall vybral ako jednu z múz novej kolekcie na jar a leto 2016.

Sredajší večer, keď ich paparazzovia načapali v uliciach, však nebol pracovným. Modelka aj s kamarátkou Gigi Hadid vyrazila za zábavou a dopriala si aj trochu provokácie. Kendall si totiž obliekla priehľadné nohavice, pod ktorými celkom jasne bolo vidieť tangá nohavičky.

Na svojom Instagrame dokonca zverejnila momentku, kde pózuje aj s Gigi Hadid otočená pozadím do objektívu. Zdá sa, že brunetka je na svoje krivky hrdá. Hoci aj keď sú o niekoľko čísel menšie ako v prípade jej slávnej sestry Kim.

BALMAIN BOOTY

Fotka uverejnená používateľom Kendall Jenner (@kendalljenner),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Balmain #Instagram #paparazzovia #Paríž #zadok #Kendall Jenner

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...