Internetová vojna pre výstrih 69-ročnej hviezdy! Zbrane? Viac poprsia...

Herečka Susan Sarandon púta na prahu sedemdesiatky svojím mladistvým vzhľadom a tiež vzťahmi s mladšími mužmi. Na nedávnom ceremoniáli SAG však zaujala aj čímsi iným.

06.02.2016 10:30
debata
Herečka Susan Sarandon spomínala na zosnulé... Foto: SITA/AP, Vince Bucci
Susan Sarandon Herečka Susan Sarandon spomínala na zosnulé herecké hviezdy minulého roka na cenách SAG.

Šesťdesiatdeväťroč­ná hrdinka filmu Thelma a Louisa sa objavila na vyhlásení cien Americkej hereckej asociácie v bielom nohavicovom kostýme. Pod sakom však chýbala blúzka a Sarandon predvádzala len čiernu podprsenku. Na svoj vek má nepochybne ukážkový dekolt, ale niekoho predsa len pobúril.

Na Twitteri sa ozval moderátor Piers Morgan, ktorý vyhlásil, že jej výstrih sa nehodil k bloku, ktorým v rámci večera sprevádzala. Sarandon totiž spomínala na zosnulých hercov v sekcii In Memoriam.

Herečka, ktorá je na internete pomerne aktívna, však cez Twitter poslala Morganovi odkaz, ktorý musel pobaviť a potešiť množstvo jej fanúšikov. Ide totiž o záber z filmu The Rocky Horror Picture Show, kde pózuje len v podprsenke a bez saka.

Morgan tento humorný odkaz prijal tiež s humorom a herečke venoval svoju momentku, kde nahý leží prikrytý len zamatovou dekou na bedrách. Zároveň však opäť dodal, že hoci herečkin dekolt považuje za čarovný, myslí si, že na danú príležitosť sa nehodil.

Fanúšikovia Sarandonovú v tomto digitálnom „súboji“ podporili tak, že začali na Twitter zverejňovať vlastné momentky s odhalenými dekoltami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #výstrih #SAG Awards #Susan Sarandon #Piers Morgan

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...