Dcéra slávnych rodičov hore bez v Riu: Tieto vnady stoja za pohľad!

Asi netušila, že je v hľadáčiku paparazzov, no určite už bude vedieť, že pobehovať hore bez na hotelovom balkóne sa v Riu nevypláca. Najmä, ak ste dcéra slávnych rodičov.

09.02.2016 00:03
debata
Modelka Dylan Penn počas návštevy Rio de... Foto: Profimedia
Dylan Penn Modelka Dylan Penn počas návštevy Rio de Janeiro odhalila na hotelovom balkóne svoje ženské prednosti.

Modelka a herečka Dylan Penn, ktorej rodičmi je herečka Robin Wright a herec Sean Penn, sa v uplynulých dňoch objavila v Brazílii. S kamarátkami si tam užívala slnečné počasie a príjemnú teplotu mora. A tiež chytala bronz.

Keď však poprosila kamarátku, aby jej natrela chrbát a zložila si horný diel bikín na hotelovom balkóne, pohotoví reportéri číhajúci okolo ju zachytili. Momentky však určite potešia fanúšikov ženskej krásy a pôvabov. Dylan rozhodne patrí medzi dámy, ku ktorým bola príroda štedrá.

Modelka Dylan Penn. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Modelka Dylan Penn. Modelka Dylan Penn.

Jej pôvab si už pred časom uvedomili viaceré americké módne značky a Pennovú obsadili do niekoľkých reklám. Jej popularitu však zvyšuje aj celebritný status zdedený ešte po rodičoch. Hoci sa pred pár rokmi rozviedli, podľa Pennovej priateľov vychádza kráska dobre s oboma. „Ale snaží sa vystúpiť z ich tieňa. Nie je to jednoduché,“ komentoval nemenovaný zdroj z okolia krásnej modelky. Nuž, možno si pri pohľade na jej poprsie nik ani nespomenie na slávnych rodičov…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #hore bez #Rio de Janeiro #Dylan Penn #sexy

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...