Blonďatý americký zázrak na titulke Vogue Paris: Ona je úplne nahá!

Popularita americkej krásky Gigi Hadidovej v módnej brandži nie a nie ustať. Skôr naopak. Z blondínky sa stáva nová supermodelka.

09.02.2016 13:02
debata (3)
Americká topmodelka Gigi Hadid na titulnej... Foto: Reprofoto: Vogue Paris
Gigi Hadid Americká topmodelka Gigi Hadid na titulnej strane parížskej mutácie magazínu Vogue. Pózovala celkom nahá.

Len dvadsaťročná dcéra niekdajšej modelky a hviezdy reality šou Yolandy Fosterovej sa najnovšie objavila na titulnej strane slávneho parížskeho vydania magazínu Vogue. Možnosť fotiť pre francúzsku mutáciu je už sama osebe v modelingovom svete veľkou príležitosťou. Ak sa modelka ocitne na obálke, v brandži už naozaj niečo znamená.

Duo fotografov Mert Alas a Marcus Piggot pritom s plavovlasou kráskou vytvorilo hneď dve podoby titulnej strany. Prvá ju zachytáva na bielom pozadí a v saku značky Chanel, zaujímavejšia je však druhá – čiernobiela verzia. Hadid totiž na nej pózuje celkom nahá, sediac na drevených debnách. Jediné, čo ju zdobí, sú šperky a lodičky na netradičnom zdobenom podpätku.

Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke kolekcie... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Chanel Haute Couture - Jar-Leto 2016 - Paríž Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke kolekcie Chanel Haute Couture v Paríži.

„Aká česť objaviť sa na titulnej strane Vogue Paris,“ napísala nadšene Hadid na svoj Instagram pod zdieľanú fotografiu. S nahotou vraj problém nemala, pretože fotenie prebiehalo veľmi profesionálne a všetci dbali na to, aby sa cítila skvelo.

Súčasťou marcového vydania bude, samozrejme, niekoľkostranový fotopríbeh s americkou kráskou, ktorá len nedávno oficiálne potvrdila vzťah s hudobníkom a ex-členom One Direction Zaynom Malikom.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #titulka #Gigi Hadid #Vogue Paris

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...