Na počesť nahej Kim? V kúpeľni šla donaha aj Ratajkowski či Osbourne

Na hlavu televíznej celebrity Kim Kardashianovej sa zosypala kritika po zverejnení jej nahej selfie z kúpeľne. Ale našlo sa mnoho žien, ktoré sa jej tiež zastali.

10.03.2016 12:37
debata

What to wear tonight? #PFW

Fotka uverejnená používateľom Emily Ratajkowski (@emrata),

Jednou z nich je aj londýnska rodáčka – modelka Emily Ratajkowski, ktorá je už povestná svojimi odvážnymi momentkami na sociálnych sieťach. Na Instagrame zverejnila Emily na podporu svojej kyprejšej celebritnej kolegyne tiež nahú momentku z kúpeľne. Ešte predtým sa však aj slovne vyjadrila k tomu, že kritika Kardashianovej za to, že je spokojná a hrdá na svoje telo, je prehnaná a zbytočná.

Ratajkowski konkrétne zaútočila na britského moderátora Pierca Morgana, ktorý si robil žarty z Kim Kardashianovej, či jej nemá kúpiť niečo na oblečenie. „Milujem, keď chlap má potrebu komentovať rozhodnutie ženy zverejniť svoju nahú fotku. Jej telo, jej kariéra. Tieto sexistické blbosti,“ napísala na Twitter modelka, ktorú tiež preslávilo odhalené telo vo videoklipe ku skladbe Blurred Lines.

Podobné gesto spravila aj 63-ročná Sharon Osbourne – manželka rockera Ozzyho Osbourna. Takmer identický záber, s čiernymi pruhmi cez prsia a intímne partie, zverejnila na svojom Twitteri a odkázala, že ju Kim Kardashian inšpiruje.

Na obranu Kardashianovej sa postavila aj herečka Abigail Breslin či speváčka Christina Milian. Samotná hviezda reality-šou a bulváru si na odpoveď kritikom vybrala celkom vtipný spôsob. Zverejnila minivideo, v ktorom v pozadí hrá skladbu Fuck You (Pos.. sa) od Lily Allen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Instagram #Kim Kardashian #kúpeľna #Emily Ratjkowski

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...