Samantha Fox oslavuje päťdesiatku! Jej šteklivé plagáty poznal celý svet

Kto by si ju nepamätal? Samantha Fox oslavuje 15. apríla päťdesiatku. Ako s ňou šiel čas?

14.04.2016 00:00
debata (7)

Patrili jej osemdesiate a devätdesiate roky. Britská speváčka Samantha Fox síce nevynikala hlasom, zato mala čosi iné, čím zaujala davy. A práve vďaka jej odvážnym záberom a sexi krivkám viseli jej plagáty v nejednej tínedžerskej izbe.

1996: Samantha Fox sa preslávila aj šteklivými... Foto: Profimedia
Samantha Fox 1996: Samantha Fox sa preslávila aj šteklivými plagátmi.

Rodená Londýnčanka začínala ako modelka, keď sa už ako 16-ročná objavila v šteklivej póze v denníku The Sun, podobne ladené zábery peknej tínedžerky sa objavovali aj v ďalších magazínoch nielen vo Veľkej Británii. Jej popularita rástla a stala sa najfotografova­nejšou ženou Británie osemdesiaytch rokov. Zapózovala si aj pre pánsky magazín Playboy.

Ale to dračici Samanthe nestačilo. V roku 1986 odštartovala svoju spevácku kariéru skladbou Touch Me, ktorá sa stala jedným z jej najznámejších hitov. Pieseň bola v tom období číslom jeden v hitparádach v niekoľkých krajinách sveta.

Jej klipy z tej doby boli plné všetkého, čo bolo sexi. A nielen záberov jej tela. Napríklad si zaspomínajte na klip k hitu Nothing's gonna stop me now. Speváčka doň dostala kone, rýchle autá, lietadlo aj motorový čln.
Popularita jej priniesla aj moderátorské či herecké ponuky. Začiatkom devätdesiatych rokov si zahrala v seriáli „Charles in Charge“ rockovú hviezdu menom Samantha Steele, objavila sa aj v dvoch filmoch. Jej hereckými partnermi boli John Altman či Pierce Brosnan.
1996: Samantha Fox sa preslávila aj šteklivými...
2006:  Samantha Fox vystupuje počas pivného...
+52006:  Samantha Fox vystupuje počas pivného...

V roku 2006 Samantha Fox zavítala aj na Slovensko ako hosť festivalu Junifest. O osem rokov neskôr zaspievala v Orechovej Potôni, kedy sa na pódiu striedala s Davidom Hasselhoffom.

2016: Samantha Fox na odovzdávaní cien  MTV... Foto: Profimedia
Samantha Fox 2016: Samantha Fox na odovzdávaní cien MTV Movie Awards v Los Angeles.

V roku 2003 Samantha Fox začala žiť s manažérkou Myrou Strattonovou a pre médiá sa vtedy vyjadrila: „Spávala som so ženami, ale žiadnu som nemilovala. Až teraz. Milujem ju a chcem s ňou byť po zvyšok života.“ Myra Stratton bola partnerkou a manažérkou speváčky do roku 2015, kedy podľahla rakovine.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Päťdesiat #Samantha Fox #Touch Me

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...