Dokonalý zadoček pred zrkadlom: Jeho majiteľkou je slávna Slovenka!

Niet pochýb o tom, že slovenská modelka Andrea Verešová patrí k ženám s dokonalou postavou. Nič na tom nezmenili ani dva pôrody a pribúdajúci vek.

26.04.2016 15:16
debata (2)

https://www.super.cz/424029-nejkrasnejsi-zadecek-v-cesku-pysni-se-jim-jednoznacne-modelka-ktera-je-matkou-dvou-deti-posudte-sami.html

Fotka uverejnená používateľom Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Rodáčka zo Žiliny ohuruje pravidelne príťažlivými krivkami v sexi kreáciách, alebo sem tam aj bez nich. Naposledy sa tak prezentovala na svojom oficiálnom profile na Instagrame. Práve tam zverejnila držiteľka titulu Miss Slovensko 1999 záber, na ktorom pózuje pred zrkadlom v kúpeľni. Celkom nahá.

Hoci fotografia je urobená tak, aby intímne partie zostali skryté, fanúšikovia môžu vidieť v plnej kráse Verešovej pevný a zaoblený zadoček.

Modelka sa už roky venuje joge a tiež pravidelnému cvičeniu a stará sa poctivo aj o zloženie svojho jedálneho lístka. To všetko tiež odhaľuje Verešovej instagramové konto. Aj preto nikoho neprekvapí, ak sa ešte aj ako 35-ročná objavuje ako najväčšia hviezda po boku mladučkých modeliek. Mnohé naozaj strčí do vrecka bez problémov…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #sexi #zadoček #forma #Andrea Verešová

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...