Toto dokáže len zelenina! 45-ročná porotkyňa sa fotí nahá, vyzerá top

Popularita kampaní, v ktorých sa známe tváre vyzliekali, aby podporili ekologické úmysly, sa v posledných rokoch znížila. Ale možno to opäť prelomí známa britská celebrita Amanda Holden.

27.05.2016 11:20
debata (1)
Televízna osobnosť Amanda Holden v kampani PETA. Foto: PETA
Televízna osobnosť Amanda Holden v kampani PETA. Televízna osobnosť Amanda Holden v kampani PETA.

Herečka a televízna porotkyňa zhodila šaty pre organizáciu PETA, ktorá patrí medzi najznámejšie združenia svojho druhu. Holden tak urobila, aby podporila vegetariánstvo a zdravý životný štýl. „Vegetariáni sú vo všeobecnosti štíhlejší ako ľudia, ktorí jedia mäso. Majú tiež nižší výskyt cukrovky a rakovinových ochorení,“ píše sa pod obrázkom.

Dôkazom, že nejesť mäso sa vyplatí, má byť príťažlivé telo a pôvabná tvár 45-ročnej Britky. Na reklamnom plagáte nechýba ani poznámka, že Amanda Holden sa fotografovala bez zásahu retuše a celý záber fotografa Trevora Leightona je úplne prirodzený.

Holden sama sa vyznala vo videu, ktoré vzniklo pri fotení, že konzumáciu bezmäsitého jedálnička si nevie vynachváliť. „Mám skvelú pokožku a nikdy sa necítim plná, nafúknutá alebo prejedená a unavená,“ odkázala zarytá vegetariánka.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #kampaň #PETA #vegetariánstvo #Amanda Holden

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...