Ruka hore, tričko dole! Jennifer Lopez v bikinách vrtí zadkom vo Vegas

Niekedy vyzerá ako zázrak prírody. Speváčka Jennifer Lopez sa aj pred prahom päťdesiatky môže predvádzať v bikinách. Vyzerá dokonalo!

30.05.2016 12:31
debata
Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Casper... Foto: Profimedia
Jennifer Lopez a jej partner Casper Smart Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Casper Smart sa spoločne zabávali vo Vegas. Na 46-ročnú hudobnú divu bol príjemný pohľad.

Dáma, ktorá v júli oslávi už 47. narodeniny, si najnovšie užívala chvíle zábavy v známom plážovom rezorte s umelou plážou a bazénmi v Las Vegas. Matka dvoch detí, ktorá vo Vegas účinkuje so svojím koncertným programom, sa tentoraz vzdala spevu, tancovania však ani zďaleka.

Na balkóne VIP sekcie ju mohli zachytiť fotografi pri vrtení zadočkom a s rukou hore. Lopez nestrácala úsmev z tváre a tancovala do rytmov dídžejovho playlistu len vo vrchnom diele bikín a kratučkých šortkách.

Spoločnosť robil známej americkej speváčke partner Casper Smart, s ktorým sa po krátkej pauze dala dokopy a tvoria nerozlučnú dvojicu. Porotkyňa šou American Idol a tiež seriálová herečka vraj svojho ostatného partnera má veľmi rada. O tom, že by s ním skúsila ešte raz manželské šťastie, však možno pochybovať. Po tom, čo sa Lopezovej rozpadli tri manželstvá, sa vraj už vydávať neplánuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #bikiny #Las Vegas

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...