Anna Kurnikovová má 35! Odvážnych tituliek sa nikdy nebála

Blond sexsymbol sa zrodil na tenisovom kurte! Meno Kurnikovová stále priťahuje, hoci s aktívnou kariérou skončila v roku 2003.

07.06.2016 00:00
debata

Blond kráska vždy vedela, ako zaujať. Sexi telo a blond hriva sa na tenisovom kurte vynímali a z rodenej Moskovčanky spravili športový sexsymbol na dlhé roky. Z tenisových kurtov sa tak dostala nielen do náručia Iglesiasa, ale aj na titulné stránky magazínov. A hoci Kurnikovová svoju tenisovú kariéru ukončila v roku 2003 vo veku 21 rokov, do zabudnutia neupadla.

Anna Kurnikovová na titulke magazínu Maxim. Foto: Maxim
1286872413 w670 Anna Kurnikovová na titulke magazínu Maxim.

Anna Kurnikovová pred Iglesiasom randila so slávnym športovcom, hráčom NHL, Pavlom Burem, od ktorého bola mladšia o desať rokov. A hoci médiá priniesli právu o ich zasnúbení, obaja športovci ju popreli. Vzťah priznala aj s ďalším slávnym hokejistom, Sergejom Fiodorovom. Aj v tomto prípade médiá špekulovali o svadbe, tá sa však nikdy nekonala.

Anna Kurnikovová na titulke magazínu Maxim v... Foto: Maxim
anna kournikova maxim wm B3bg0.sized Anna Kurnikovová na titulke magazínu Maxim v roku 2004.

V roku 2001 sa sexi tenistka objavila v klipe Enriquea Iglesiasa Escape a vtedy spolu začali randiť. Hoci ich vzťah médiá sledujú a z času na čas prinášajú správy o ich tajnej svadbe či Kurnikovovej tehotenstve, zatiaľ sa žiadne podobné informácie nepotvrdili. Spevák sa navyše pred dvoma rokmi vyjadril, že ženiť sa nechce.

Anna Kurnikovová na titulke Womens Health v... Foto: Womens Health
Anna Kurnikovová Anna Kurnikovová na titulke Womens Health v roku 2011.

„Nemyslím si, že manželstvo niečo zmení,“ vysvetlil v jednom rozhovore. „Možno aj preto, že moji rodičia sa rozviedli, no nemyslím si, že niekto miluje viac len preto, že to má na papieri. V dnešnej dobe nie je ani hanba mať deti "za slobodna“. Dôležité je byť dobrým rodičom a basta.“

Anna Kurnikovová na titulke magazínu Maxim v... Foto: Maxim
Anna Kurnikovová Anna Kurnikovová na titulke magazínu Maxim v roku 2008.

Kurnikovová sa vďaka sexi krivkám a peknej tvári dostala na mnohé titulky známych magazínov. Pózovaniu v bikinách sa nebránila, dokonca ani zvodným pózam pred objektívmi fotografov.

Na margo svojej kariéry častokrát v rozhovoroch opakovala: „Keď je reč o mojej kariére, každý sa ma pýta, prečo som nevyhrala žiadny turnaj vo dvojhre. Neviem, prečo sa ma na to vôbec pýtajú. Veď aj tak ľudí vždy zaujímalo viac to, ako vyzerám, a nie ako hrám tenis.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #svadba #titulky #Anna Kurnikovova #Enrique Igesias #Maxim

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...