Sen sa stal skutočnosťou! Kim Kardashian pózuje nahá pre GQ

Za nahé fotografie si vyslúžila pochvaly aj kritiku. Ale zdá sa, že televízna celebrita Kim Kardashian sa priklonila k hlasom pozitívnym. A vyzliekla sa znovu.

16.06.2016 12:49
debata (1)
Televízna celebrita Kim Kardashian na obálke... Foto: Reprofoto: GQ
Kim Kardashian Televízna celebrita Kim Kardashian na obálke pánskeho časopisu GQ.

Tridsaťpäťročná celebrita sa tentoraz vyzliekla pre známy pánsky magazín GQ, pričom nafotila bohatý editoriál plný zvodných a provokatívnych záberov. Jednu z najpikantnejších momentiek umiestnili zástupcovia magazínu na titulnú stranu. Nahá Kardashian pózuje na sivom pozadí, pričom intímne partie si chráni koženým kabátom, ktorý drží v náručí.

Nadšenie z práce pre GQ neskrývala ani samotná aktérka. „Sny sa plnia, titulná strana magazínu GQ je tu,“ napísala na svoj profil na Instagrame pod záber s titulnou fotografiou. Omnoho viac „ochutnávok“ však zverejnili práve na profile pánskeho lifestylového časopisu.

Dvojnásobná mama, ktorej manželom je raper Kanye West, sa v minulosti už viackrát prezentovala pred objektívom odhalená. Po pôrode druhého dieťaťa však na istý čas „zvoľnila“. Po pár mesiacoch sa však vrátila v plnej sile aj odhalenej kráse.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Instagram #Kim Kardashian #titulná strana #GQ

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...