Viac to nešlo? Kendall Jenner na ulici vystavila bradavky aj piercing v nich

Buď to bol zámer, alebo nešťastne zvolená garderóba - ale jedno je isté, modelka a televízna celebrita Kendall Jenner sa ocitla v centre pozornosti.

23.06.2016 00:00
debata
Topmodelka Kendall Jenner predviedla piercing v... Foto: Profimedia
Kendall Jenner Topmodelka Kendall Jenner predviedla piercing v bradavkách na uliciach New Yorku.

Dvadsaťročná brunetka sa vydala na prechádzku s kamarátkami Hailey Baldwinovou a Gigi Hadidovou, ale tentoraz pozornosť paparazzov patrila predovšetkým jej. Dôvod bol jednoduchý – priehľadný čierny top, ktorý ešte viac presvietili blesky fotoaparátov. Jenner si s podprsenkou starosti nerobila a tak priamo na ulici mohli aj okoloidúci vidieť, že jej ženské prednosti. Ba čo viac, dokonca aj piercing, ktorým si dala prizdobiť jeden z prsníkov.

Jenner, ktorá má za sebou úspešnú kariéru v modelingovej brandži a bola tvárou značiek ako Estée Lauder či Fendi a Mango, sa už o pár dní určite objaví na parížskych prehliadkach haute couture. S ňou, aj jej vernou kamarátkou Hadidovou rátajú dizajnérske ateliéry Chanel alebo Elie Saab.

Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke Chanel... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Chanel Haute Couture - Jar-Leto 2016 - Paríž Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke Chanel Haute Couture v Paríži pred pár mesiacmi.

Parížsky týždeň haute couture bude nasledovať po prehliadkach kolekcií pánskej módy, ktoré sa momentálne presúvajú z Milána do Paríža a na ktorých bodujú aj slovenskí manekýni ako Filip Hrivňák, Jakub Pastor či Krištof Králik.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #bradavka #Kendall Jenner #ulica #piercing

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...