Venuša v plavkách! Kim Kardashian sa blíži k vysnívanej dokonalosti

Nech už ju kritizujú koľko chcú, jedno sa musí Kim Kardashianovej uznať - so svojím telom dokázala hotové zázraky. A keď ho vystaví, milióny fanúšikov plesajú.

08.07.2016 16:25
debata (1)
Televízna celebrita Kim Kardashian na... Foto: Instagram/Kim Kardashian
Kim Kardashian Televízna celebrita Kim Kardashian na Instagrame predvádzala opäť svoju figúru.

Dvojnásobná mama a manželka rapera Kanye Westa sa aj naposledy na svojom Instagrame predviedla v dráždivej kompozícii, v rámci ktorej ukázala dokonalú venušiansku figúru v plavkách. Jednodielny model s hlbokým dekoltom a vysokým výkrojom nohavičkovej časti nedovolil skryť žiadne nedostatky. A aj to bol vlastne zámer. Aby svet pochopil, že Kardashianovej postava, o ktorú sa stará pod vedením trénera Gunnara Petersona, naozaj už nemá nedostatky.

Televízna celebrita a globálna ikona priznala verejne, že po druhom pôrode sa rozhodla zhodiť bezmála dvadsať kilogramov. To sa jej vraj už takmer podarilo. Kim má v pláne vrátiť sa na svoju pôvodnú váhu z roku 2010, keď ešte nemala za sebou dva pôrody.

Ako píše People, Kardashian denne tvrdo trénuje a jej kalorický príjem je limitovaný na 1800 kalórií denne. Podľa týchto čísel sa niet čo diviť, že kilá idú dole.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Instagram #Telo #Kim Kardashian #postava

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...