Sexbomba Lima s novým objavom? V bikinách zvádza slávneho futbalistu

Zdá sa, že má slabosť pre športovcov. Jedna z najsexi modeliek planéty, Brazílčanka Adriana Lima, sa objavila cez víkend v spoločnosti svetoznámeho futbalistu.

12.07.2016 11:06
debata
Brazílska topmodelka Adriana Lima na pláži na... Foto: Profimedia
Adriana Lima Brazílska topmodelka Adriana Lima na pláži na gréckom ostrove Mykonos.

Reč je o Samim Khedirovi, hráčovi za nemecký národný tím, s ktorým sa brazílska gazela ocitla na vyhľadávanom gréckom ostrove Mykonos. Dvojnásobná mama, ktorej exmanželom je basketbalový hráč Marko Jarić, vyzerala veľmi spokojne a hoci paparazzovia nezachytili bozky či objatia dvojice, ich intímna blízkosť bola zjavná.

Topmodelka, ktorej telo pozná celý svet vďaka reklamám Victoria's Secret, sa na pláži objavila v netradičných červených bikinách so šnúrovými aplikáciami. Predviedla v nich svoje ukážkové telo. Na pláži však mala aj „konkurenciu“. V podobe manželky ďalšieho známeho futbalistu – Poliaka Roberta Lewandovskeho. Jeho polovička Anna sa tiež nemusí ostýchať predviesť krivky v minime materiálu.

Topmodelka Adriana Lima strávila voľné chvíle... Foto: Profimedia
Adriana Lima Topmodelka Adriana Lima strávila voľné chvíle na pláži na Mykonose v spoločnosti futbalistu Samiho Khediru.

O tom, či Lima naozaj randí s Khedirom, sa zatiaľ nedá hovoriť s určitosťou. Modelka, ani futbalista s médiámi na túto tému doposiaľ nekomunikovali a hovorca Limy sa k veci tiež nechcel vyjadriť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #bikiny #románik #Adriana Lima #Sami Khedira #Mykonos

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...