Messiho láska vystavila zadoček na Ibize. Lionel, to sú krásne tvary...

Zdá sa, že svetoznámi futbalisti majú momentálne dovolenkovú sezónu. Niektorí v Miami, iní na Mykonose. A Lionel Messi si užíva na Ibize. Pozornosť však púta najmä jeho polovička.

14.07.2016 00:00
debata (1)
Antonella Roccuzzo - partnerka futbalistu... Foto: Profimedia
Antonella Roccuzzo Antonella Roccuzzo - partnerka futbalistu Lionela Messiho na palube jachty na Ibize.

Spoločnosť slávnemu športovcovi, ktorý si prenajal súkromnú jachtu, robí jeho partnerka Antonella Roccuzzo a práve jej príťažlivé krivky zaujali aj hľadáčiky fotoaparátov. Dlhonohá tmavovláska s olivovou pleťou, ktorá Messimu porodila už dvoch synov, predviedla na palube lode ukážkové krivky. Jej zadoček v bikinách určite priklincoval pohľad nejedného muža na pobreží.

Dvadsaťosemročná Roccuzzo pracovala v minulosti ako modelka, ale posledné roky je už partnerkou a matkou na plný úväzok. Napriek tomu si však nepredstavujte imidž klasickej gazdinky, Messiho polovička svojimi pôvabmi púta pozornosť pri každej príležitosti.

Futbalista Lionel Messi na zábere s partnerkou... Foto: SITA/AP, Francisco Seco
Lionel Messi na zábere s partnerkou Antonellou Roccuzzo Futbalista Lionel Messi na zábere s partnerkou Antonellou Roccuzzo a ich dvoma synmi.

O tom, že pre mnohých je vzorom či fascinujúcim objektom záujmu, svedčí aj jej početná fanúšikovská základňa na Instagrame. Tam jej fotografické odkazy sleduje vyše 2,6 milióna fanúšikov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ibiza #Lionel Messi #Antonella Roccuzzová

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...